DAGLICHT 

   FOTOSTUDIO

DAGLICHT FOTOSTUDIO AMSTERDAM

De eindeloze rij dakramen over de gehele lengte van de daglicht fotostudio (160m2) zorgen voor de prachtige inval van een bak daglicht. De authentieke loodsstijl geeft de daglicht studio een industriële en rauwe look. Maar is ook zeker prachtig te stylen voor een cleanere setting. 

De muren van de studio zijn stuk voor stuk unieke achtergronden. Er zijn witte effen wanden, oude verweerde en mooi verkleurde muren en ook een witte brickwall staat tot je beschikking. Verder zijn er verschillende achtergrondrollen en doeken aanwezig zodat jij je eigen set kunt bouwen in de daglicht fotostudio.

Naast de daglicht fotostudio ligt de industriële donkere studio (200m2) met originele bakstenen muren en een betonnen vloer. Een ideale locatie voor fotoshoots, filmopnames, events, workshops, presentaties etc.

De studio bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Parkeren kan voor de deur voor 1,40euro per uur.

Check voor meer beelden en info ons Instagramaccount @studiospijkerkade

Wil je een van de studio’s boeken of heb je een vraag? Vul dan dit contact formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een reactie!

RAUWE MUUR DAGLICHT FOTOSTUDIO FILMSTUDIO EVENTSPACE AMSTERDAM NOORD
Screen Shot 2020-04-11 at 15.23.54
DAGLICHT FOTOSTUDIO FILMSTUDIO EVENTSPACE AMSTERDAM NOORD
LOOKBOOK SHOOT KIDS DAGLICHT STUDIO
DAGLICHT FOTOSTUDIO
Fotostudio Amsterdam huren
DAGLICHT FOTO PORTRET
DAGLICHT FOTOSTUDIO FILMSTUDIO EVENTSPACE AMSTERDAM NOORD
PORTRET EDITORIAL DAYLIGHT STUDIO AMSTERDAM
BRICKWALL PHOTOSTUDIO
DAGLICHT FOTOSTUDIO FILMSTUDIO EVENTSPACE AMSTERDAM NOORD
Fotostudio Amsterdam Noord
DAGLICHT FOTOSTUDIO FILMSTUDIO EVENTSPACE AMSTERDAM NOORD